PRINTNING OCH FOLIERING

Sveriges prydligaste bussflotta, eller hur? Det är vi, som märker upp vagnarna åt Flygbussarna Charter. Surfa gärna in på på deras hemsida www.flygbussarna.se/charter om Du behöver transportera mycket folk på ett bekvämt och proffsigt sätt!


Att behöva ”blåsa upp” ett påsiktsoriginal till posterformat innebar för inte så länge sedan krångel, mellannegativ, budbilar och dryga kostnader. Modern dator- och utskriftsteknik har medfört en regelrätt revolution på bildområdet, och vi jobbar nära tillsammans med underleverantörer som verkligen kan sin sak.

Samma explosiva utveckling kännetecknar folieringsområdet, där man ännu långt in på 1980-talet handskar bildekor och texter till skyltar och utställningar. Idag styr datorerna processen, att skära fram ett stort folieunderlag tar bara några minuter. Hantverkskunnandet lever dock kvar, fortfarande sker all montering för hand. Att ge sig på att montera folie på t.ex. en tiometers busslångsida är inget för nybörjaren!


PRINTNING

Våra största skrivare har en banbredd på 1300 mm. (Om slutprodukten är större än så delas produktionen in i våder.) Det finns material för såväl inom- som utomhusanvändning, och Du kan välja mellan ett stort urval materialkvalitéer (pappers, textil eller plast). På senare år har det blivit populärt att printa rastrerade fotografier på självhäftande folie, som sedan kan monteras på t ex ett fordon.

Vår vanligaste produkt är dock fortfarande helt vanliga fotoförstoringar i standardformaten
50 × 70 cm eller 70 × 100 cm. Priserna är klart konkurrenskraftiga, vi lovar!FOLIERING

För att kunna tillgodose alla dekorönskemål krävs det ett enormt lager av olika foliefärger och i såväl blankt, matt som transparent utförande. Vi har vad som krävs, och gör jobben både snabbt och bra!

En specialitet är uppmärkning av riktigt stora och komplicerade fordon som trailerlångsidor, lok och järnvägsvagnar.

En annan är helfoliering av bilar med s.k. taxifolie. (En bil byter färg på några timmar helt utan omlackering och kan återföras till ursprungsfärgen lika fort!)

Vi har också utfört ett stort antal uppdrag med s.k. frostfolie, som monterad på glas ger en mycket sofistikerad, etsad effekt.
Log Cabin Reklam AB, Box 1201, SE-164 28 Kista, Telefon: +46 8 751 01 71. Fax: +46 8 751 42 30