Log Cabin Reklam AB
Monterproduktion
Reklamtjänster
Lapptäcken
Lapptäcken
Kontakta Oss!
Länkar
 
 
GRAFISK PRODUKTIONTRYCKSAKER

Vi hjälper dig med allt från visitkort och enkla småannonser till påkostade kataloger och företagspresentationer i fyrfärg!

Allt Du behöver göra är att förse oss med litet bakgrundsmaterial och några stolpar, så skriver vi ihop texter, redigerar, layoutar och ordnar fram illustrationer.

Om Du skulle behöva hjälp med översättningar till eller från engelska så ordnar vi det också! Efter att Du har sett och godkänt ett korrektur (numera oftast i PDF-form) väljer vi tillsammans ett passande papper och trycker en lämpligt stor upplaga till bra pris!

Inte för att vi på något sätt vill uppmuntra till hastverk, men ibland brinner det faktiskt i knutarna. I sådana lägen ställer vi upp och hjälper Dig genom de olika momenten på ett snabbt och proffsigt sätt så att Du har Dina broschyrer (eller vad det nu kan vara) i tid till presentationen eller mässans öppnande.

ILLUSTRATIONER

En bild säger mer än tusen ord. Om bilden dessutom är en för ändamålet speciellt framtagen originalteckning, och inte ett vanligt foto, har den ännu bättre förutsättningar att dra till sig betraktarens blickar. Alla har sitt manér, vi har vårt – nedanstående exempel får nog anses vara ganska typiskt!

GRAFISK PROFIL

Hur Ditt företag tar sig ut vid en första anblick kan vara avgörande för den fortsatta relationen. Du kan höja ribban flera snäpp genom att skaffa en riktig logotyp och en enhetlig regel- samling för hur den skall färgsättas och användas tillsammans med några utvalda typsnitt. Vi hjälper Dig att ta fram paketet!

KUNDTIDNINGAR
Regelbunden kontakt med kunderna är A och O i all marknadsföring. Bäst fungerar det personliga mötet, men dygnets timmar har en förmåga att inte riktigt räcka till.
En enkel kundtidning fungerar då som ett prisvärt och nog så effektivt surrogat.

Vi producerar redan en handfull små A5-blad med kvartalsutgivning, och tar gärna ombord flera sådana projekt! Receptet vi använder består av lika delar populärvetenskapligt skriven produktinformation och läsvärda applikationsbeskrivningar. Anrättningen rundas sedan av med en nypa "allmängods" av nöjeskaraktär, t ex en vinrecension, litet kuriosa eller ett resmålstips.
Log Cabin Reklam AB, Box 1201, SE-164 28 Kista, Telefon: +46 8 751 01 71. Fax: +46 8 751 42 30