Log Cabin Reklam AB
Monterproduktion
Reklamtjänster
Lapptäcken
Lapptäcken
Kontakta Oss!
Länkar
 
 
DISPLAYSYSTEM

En ”riktig” mässmonter passar egentligen bara på golvet i en mässhall. Det finns dock många andra tillfällen när man behöver visa upp sig ”tredimensionellt”, och även för de tillämpningarna har vi ett brett program att erbjuda.

RECEPTIONER OCH FASTA UTSTÄLLNINGAR

Eftersom vi har egen snickerikapacitet kan vi enkelt projektera skräddarsydda inredningslösningar för företagsreceptioner och fasta utställningar. Vi använder ungefär samma metodik som när en mässmonter blir till, den största skillnaden är möjligheterna att använda mer exklusiva och spännande material. En inredning skall ju leva många år och alltid se fräsch ut!

"RULLGARDINER" OCH VIKVÄGGAR

Vid seminarier och minimässor finns varken tiden eller lokaliteterna för att bygga upp en tung mässmonter. För sådana tillfällen arbetar vi hellre med mobila vikväggar och ”rullgardiner”, som vi specialanpassar för Dina behov och kompletterar med lämplig belysning och andra tillbehör. Om Du vill kan vi också sköta all logistik runt en säljturné och se till att grejorna finns riggade och klara när evenemanget öppnar!

ROAD SHOWS

Ibland finns det inga passande mässor – eller också vill Du nå kunder, som har svårt att ta sig till en vanlig mässa. Då kan det vara läge att rulla ut på vägarna med en egen road show, som på ett elegant sätt kombinerar det personliga säljbesökets styrka med möjligheten att (precis som i en mässmonter) visa upp hela utbudet av varor och tjänster!

Vi ordnar stora "långtradarturnéer" med expanderbara utställningstrailers (förutsätter dragbil och inhyrd chaufför med CE-behörighet), men vår unika styrka är paketlösningar uppbyggda kring smidiga småbussar som den på bilden ovan. Vi hjälper Dig med allt från att boka in fordon och besättning till att designa och producera inredning och utvändig profilering.
Vi kan också hjälpa till att lägga upp färdplanen, boka uppställningsplatser och sköta inbjudningar och uppföljning!Litet fordonsfakta
  • Lågbyggt Renault Master-chassi
  • Isolerat och larmat SKAB-skåp
  • Körkortsbehörighet B ("vanlig" personbil)
  • Skåpmått: 4200 × 2000 × 2250 mm (L × B × H)
  • Totalhöjd 3,1 m
  • Luftkonditioneringsanläggning och värmeaggregat
  • Infälld, fast lysrörsbelysning
  • Ljudanläggning och högtalare
  • Utvevbar markis framför entrédörren
  • Inbyggt 230V/50Hz elsystem


Log Cabin Reklam AB, Box 1201, SE-164 28 Kista, Telefon: +46 8 751 01 71. Fax: +46 8 751 42 30